Daan Slagman

Naam: Daan Slagman
Functie: Ervaringsdeskundige met DCD, ICT Consultant in het UMC Utrecht
E-mailadres: daan.slagman@hotmail.com

Als ervaringsdeskundige in de stuurgroep van In Kaart wil ik ervoor zorgen dat de inhoud van ons register zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoeftes van de verschillende doelgroepen. Ik heb Bewegingswetenschappen gestudeerd, maar ben uiteindelijk in de ICT terecht gekomen. Daarom is In Kaart voor mij persoonlijk een mooie brug tussen mijn ervaringen met DCD en mijn studie, en mijn manier om toch een bijdrage te leveren aan onderzoek.

Ik zou met dit register vol ervaringen graag meer onderzoek zien naar de effecten van ontwikkelingsproblemen op het volwassen leven en hoe men hier beter bij ondersteund kunnen worden.

Mijn drijfveer is het helpen van mensen door het verbeteren van de zorg. Ik heb altijd een aantrekkingskracht gevoeld voor werken in de zorg. Het is fijn om de zorgverleners technisch te ondersteunen zodat zij meer tijd voor de patiƫnt hebben. Ik hoop in mijn werk als onderzoeker bij te dragen aan dat we elkaar als mensen beter begrijpen en daarmee elkaar meer recht kunnen doen.