Wat betekent deelnemen aan In Kaart?

Meedoen aan In Kaart betekent dat u via de computer een vragenlijst invult.

Het invullen van deze vragenlijst kost ongeveer 30 minuten. Dit kan per persoon verschillen. Ouders/verzorgers die een lijst over zichzelf invullen zijn hier gemiddeld 20 minuten mee bezig. Meedoen aan In Kaart is vrijwillig en gratis. 

Door een aanmeldformulier in te vullen kunt u zich inschrijven voor In Kaart. Daarna ontvangt u direct een e-mail. In deze e-mail staat een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen.

We weten dat problemen in de ontwikkeling veranderen met de leeftijd. Daarom krijgt u ongeveer één keer per jaar een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Per keer kunt u beslissen of u mee wilt doen.

In het aanmeldformulier kiest u of we u mogen e-mailen voor het meedoen aan andere onderzoeken. Dit betekent dat we u e-mailen als er een nieuw onderzoek start. Per keer leggen we uit wat dat onderzoek precies betekent. U mag dan natuurlijk beslissen of u wel of niet wilt meedoen. De onderzoeken gaan over het leven met problemen in de ontwikkeling.

Als deelnemer krijgt u elk jaar na het invullen van de vragenlijst een overzicht van uw antwoorden. U ziet dan uw antwoorden op verschillende vragen. Deze antwoorden kunt u dan vergelijken met de antwoorden van alle andere deelnemers.